USRED BEOGRADA / Sjajni Barbir nakon slavlja smirivao tenzije: 'Rekao sam da je osobno, ali ovo je samo sport'
NOVI OPROŠTAJ / Vaso se javio nakon što ga je Sep nokautirao: 'Hvala svima, ne mogu se više boriti na ovom nivou'
KAKAV LUĐAK / Ludi Vaso namlatio pjevača pa ispalio: ‘Da me zovete da prebijem invalida u kolicima, pristao bih!‘
gledamo spektakl / Kaos na FNC 31 ne staje, a ono što su komentatori rekli u prijenosu postalo hit večeri
sve ostavili / Kakav trenutak u oktagonu! Janković pogodio Krofaka pa uslijedio neočekivan osmijeh između rivala
stižu čestitke / Srpsko-dagestanski borac slavio pa ga usred intervjua iznenadio argentinsko-hrvatski ratnik
BRUTALNO / Ovo je bilo prejako za Jakimowicza, pogledajte kakvu je torturu proživljavao dok se nije srušio
kakav početak / Neporaženi Crnogorac u drugoj rundi krenuo na sve ili ništa, ali rival ga je ekspresno zaustavio
MAJSTOR / Janičić se ukazao u Beogradu i govorio o sljedećem protivniku: 'Žao mi je što se ne borim večeras'
PODIŽU TEMPERATURU / Svi gledaju u njih! Ring djevojke mame uzdahe u Beogradu: 'Ljudi se neće moći odlučiti'
'PROŠAO SAM SVAŠTA' / Hrvatski udarač otkrio nam zastrašujući detalj: 'Nakon jedne borbe sam kolabirao'
ZA PAMĆENJE / FNC 31: Barbir i Sep utišali Štark Arenu, Stošić pobijedio Hardyja, Kraska bolji od Truščeka
SVI PRED EKRANE / Sezona je pri kraju, a uzbuđenje na vrhuncu: Čekaju nas dugo iščekivani meč i nogometne poslastice
VAŽNA OBAVIJEST / Evo kako gledati spektakularni FNC 31 i što trebate napraviti, vlada ogroman interes
SPEKTAKL / Najiščekivaniji meč u FNC-u sve je bliže: Hoće li Ilić postati prvak ili će Barbir obraniti pojas?
'VELIKI JE TO ČOVJEK' / Stošić najavio meč protiv američkog gorostasa: 'Nije ta kilaža za zanemariti'
ŽESTOKO / 'Joker' raspalio po Đaniju: 'Taj čovjek samo radi kikseve, cijela priča oko njega je lažna'
BOJKOVIĆ DOČEKAN OVACIJAMA / Beogradska MMA groznica: Drama na vagi i uzavrele tenzije uoči FNC 31 spektakla
ISPUNJENJE SNA / Spahović: 'On je tvrd i kvalitetan borac, ali ja ću sutra pokazati tko je tvrđi i tko je jači'